.

.

Детектор за истекување на гас, запалив детектор на природен гас со гас за да се лоцираат протекување на гас на метан, LPG, LNG, гориво, канализациски гас. Натурален дете?

Детектор за истекување на гас, запалив детектор на природен гас со гас за да се лоцираат протекување на гас на метан, LPG, LNG, гориво, канализациски

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Апс 【Повеќе детектор за истекување на гас】 - Овој детектор на природен гас може да лоцира запаливо и експлозивно протекување на гас од метан / природен гас, пропан, гориво, етан, бутан, алкохол, бензин, толуен, керозин, канализациски гас и други запаливи гасови Водечко користено во металургија, нафта, хемикалии, кокинг, општинска, биохемиска медицина, земјоделство и други индустрии. 【Одлични перформанси на детекторот на гас】 - Овие детектори на протекување на природен гас поседуваат добра чувствителност, одлична повторливост и долг животен век. 【Детектор за откривање на протекување на пропан -Fast Fast】 - Овој детектор на гас за дома се напојува со 2 батерии на ААА (вклучен пакет), што се користи за брзо и сигурно откривање на запаливи протекувања на гас, обезбедете го одличниот детектор за истекување на гас за дома. 【Детектори на гас за домашен природен гас】 - Долга сонда на овој детектор на гас за лесен пристап до тешки за достигнување на области, една операција го прави откривањето на истекување на бензин може да се земе насекаде до брзо и лесно во кујната, подрумот, VR или други затворени простори . 【Детектор на гас со звучен и визуелен аларм】 - Кога се открива запаливо истекување на гас, мерачот на детекторите за гас зуи и се осветлува индикаторот за концентрација. Колку е поголема концентрацијата, толку побрзо се крева зуи и повеќе светла што се вклучуваат. Професионална пред-продажба и добра поддршка по продажбата.

Параметри на производот

Слична стока