.

.

Предјадење Послужување Послужавник Чинија За Сервирање Овошје Штанд За Кекси: Повеќеслоен Држач За Торта За Забави Држач За Сервирање Железо Стакло Закуска Десер?

Предјадење Послужување Послужавник Чинија За Сервирање Овошје Штанд За Кекси: Повеќеслоен Држач За Торта За Забави Држач За Сервирање

DEN 1211.20

Пристапност
Залиха

Стабилен дисплеј, издржлив, не е лесен за деформација, може да собере повеќе овошни закуски Послужавникот е изработен од висококвалитетен материјал, кој е издржлив и практичен за трајна употреба. Мода и едноставност, повеќеслоен дизајн на просторот, класичен Европски стил. Се одликува со повеќеслојна структура, обезбедувајќи повеќе простор за складирање за вас. Послужавникот за складирање е со вистинска големина за овошје, десерти и закуски. Опис оваа решетка за овошни плочи во Европски стил е изработена од цврсто стакло и железен материјал, и тоа не за секојдневна употреба, туку и убав украс, нежен и убав, совршен за чување овошје и некои мали закуски. Послужавникот е одличен додаток на секоја просторија, декоративна и практична. Карактеристики-Боја : Златна Големина : 44. 77во Материјал : Железо, стакло-фиоката е изработена од висококвалитетен материјал, кој е издржлив и практичен за трајна употреба.

Параметри на производот

Слична стока