.

.

ЖАОЛЕИ Десктоп Мала корпа За Отпадоци корпа за Отпадоци спална Соба Домаќинство Симпатична корпа За Отпадоци со капак

ЖАОЛЕИ Десктоп Мала корпа За Отпадоци корпа за Отпадоци спална Соба Домаќинство Симпатична корпа За Отпадоци со капак

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

1 Пп материјал, издржлив. Со дизајн на капакот за да се спречи испуштање на мирис. 3, дното е конвексно, нелизгачко, стабилно поставување. Практично и компактно, може да се користи како корпа за отпадоци, кофа за складирање на сарафани, кофа за пенкало, кофа за ткиво итн. Може да се стави во дневната соба, масичката, кујнската плоча, мијалникот во бањата итн. Пп материјал, издржлив2. Со дизајн на капакот за да се спречи емитување на мирисот3, дното е конвексно, нелизгачко, стабилно поставување4. Практично и компактно, може да се користи како корпа за отпадоци, кофа за складирање на сарафани, кофа за пенкало, кофа за ткиво итн. Може да се стави во дневната соба, масичката, кујнската плоча, мијалникот во бањата итн.Спецификација : Материјал : PPSize : 15.5 цмколор како што е прикажано список за пакување : Ѓубре*1само горенаведената содржина на пакувањето, со исклучок на други производи.

Параметри на производот

Material:
PP
Size:
15.5*14*23.5cm
Color as shown:
packing list:
Trash*1:
Only the above package contents, excluding other products.:
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, please allow 1-3cm measurement deviation.:
Note:
Different lighting and monitors may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item. Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.
Слична стока