.

.

Организатори за облека Zhangquan Организатори за решетки за модерни спални соби за дневна соба бања за пешкир, цврсто дрво, креативно слетување на скалила, капа за капа,

Организатори за облека Zhangquan Организатори за решетки за модерни спални соби за дневна соба бања за пешкир, цврсто дрво, креативно слетување

DEN 1555.20

Пристапност
Залиха

Складирање и организација на простории за домови или домови со врвен квалитет Пластично здолниште што не се лизга голем клип со закачалка и 360 вртливата кука. Моќна ултра-висока квалитетна закачалка за закачалка за крпа. Екстерна трајна структура , ќе има различни предмети. Панталони фармерки шамија што висат облеки од не'рѓосувачки челик, заштеда на простор за зачувување на просторот за среброто. Складирање и организација на простории за домови или домови со врвен квалитет. Пластично здолниште што не се лизга голем клип со закачалка и 360 вртливата кука. Моќна ултра-висока квалитетна закачалка за закачалка за крпа. Екстерна трајна структура , ќе има различни предмети. Панталони фармерки шамија што висат облеки од не'рѓосувачки челик, заштеда на простор за зачувување на просторот за среброто. Заштеда на простор , Собрани во лесен и едноставен структуриран материјал : Цврсто обработка на дрва : Полу - Механичко полу -прирачник : 170 x45x52cmcolor : Европска закачалка за бука, закачалка за црно ореви на ореви, кои се прикажани за отпадоци Производство Карактеристики1.

Параметри на производот

170 x45x52cm:
Color:
European beech ladder hanger, north American black walnut ladder hanger
Product features:
1. Trapezoid design, strong mechanical safety, can safely place items.:
2. Simple movement, convenient access, applicable to all corners of the space, not only the clothes rack, but also space decoration.:
3. It can be used as a ladder to facilitate the installation of objects in the home, bearing 100kg and saving the space in the home. :
Слична стока