.

.

Спарин [2 Пакет] Заштитник На Екранот Компатибилен со Ipad Air 5/4, iPad Pro 11 инчи, Калено Стакло за Ipad Air 5-Та Генерација / 4-та Генерација(2022/2020)

Спарин [2 Пакет] Заштитник На Екранот Компатибилен со Ipad Air 5/4, iPad Pro 11 инчи, Калено Стакло за Ipad Air 5-Та Генерација

DEN 888.00

Пристапност
Залиха

Прецизно намалување на компатибилен Со Ipad Air 5-та генерација / i Pad Air 4-та генерација 10,9 инчи и i Pad Pro 11 инчи Не е компатибилен со i Pad со домашно копче и други модели. Со супер воздушно исцрпувачко самолепливо, заштитникот на екранот може автоматски да се залепи на екранот, непречена инсталација без меур. Дебелина од само 0,26 мм со 99% кристално чисто калено стакло, без грижи за допирање и пишување, одржува висока чувствителност на молив. Овој заштитник на екранот е изработен ОД калено стакло со цврстина ОД 9 ЧАСА, може ефикасно да го заштити вашиот уред од гребнатини и дамки при секојдневна употреба. Пакетот вклучува заштитник на екранот од 2 пакувања, 1 специфични упатства и 1 комплет за инсталација.

Параметри на производот

Слична стока