.

.

HP M9X58A NVIDIA Квадро M4000 Графичкиот Процесор Модул

HP M9X58A NVIDIA Квадро M4000 Графичкиот Процесор Модул

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Ps6020 лентата ЗА напојување на Tripp Lite нуди 15 засилувач, 120v мулти-излезна дистрибуција на НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА во погодно куќиште за монтирање од 60 инчи Нуди хоризонтална или вертикална дистрибуција на моќност во апликации за монтирање, тркачка патека и работна маса. Вклучува 20 излезни садови НЕМА 5-15Р со растојание од 2,795 инчи од центар до центар, КАБЕЛ за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА од 15 стапки и запален прекинувач за напојување со заклучување на проѕирен капак за да се спречи случајно исклучување. Цврсто целосно метално екструдирано алуминиумско куќиште се спротивставува на бараните мрежни, лабораториски или фабрички средини. ВЛЕЗ/ИЗЛЕЗ : Влез : НЕМА 5-15п/Излез : 20 НЕМА5-15РЕЛЕКТРИЧНИ : 120В НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА, 50/60хз, 15А ФОРМАТ : 60 инчи. кабелска, монтажна лента за напојување.

Параметри на производот

Слична стока