.

.

Дигитален мерач на вибрации преносен вибрации монитор на пенкало Вид на пенкало Брз неуспех за откривање на компресорот на воздухот на моторната електрична венти?

Дигитален мерач на вибрации преносен вибрации монитор на пенкало Вид на пенкало Брз неуспех за откривање на компресорот на воздухот

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Се користи за брзо откривање на мотор, електричен вентилатор, пумпа, компресор на воздухот, машински алати и така натаму Компактна големина, мала тежина, лесно ракување.Промпет тестирање на вибрации на машините за работилници. За брзо проверка на погрешно поставување на нерамнотежа, лежишта и менувачи. Одржување на тестирана вредност за 40 секунди/автоматско исклучување по 40 секунди. Брза испорака во рок од 7-10 дена. Се користи за брзо откривање на мотор, електричен вентилатор, пумпа, компресор на воздухот, машински алати и така натаму. Компактна големина, мала тежина, лесно ракување.Промпет тестирање на вибрации на машините за работилници. За брзо проверка на погрешно поставување на нерамнотежа, лежишта и менувачи. Одржување на тестирана вредност за 40 секунди/автоматско исклучување по 40 секунди. Брза испорака во рок од 7-10 дена. Технички спецификации : Модел - Параметар TMV280 - Забрзување, брзина, опсег на тестирање на поместување - -accelation : 0,1m/S2-199.

Параметри на производот

Слична стока