.

.

Превртете го штандот за банер и банер печатење на трговско шоу за промоција на знак за промоција на знак за промоција на това за изложба на знак за изложба на знак з?

Превртете го штандот за банер и банер печатење на трговско шоу за промоција на знак за промоција на знак за промоција на това за изложба

DEN 1478.40

Пристапност
Залиха

★ Брза замена за постери за инсталација достапна за ажурирање на графиките ★ Издржливост на стапалото на стабилноста ја обезбедуваат стабилноста на дисплејот. ★ Лесно за носење : 4,8 фунти лесен дизајн и набиен во мала големина и спакувана во црната торба Оксфорд за лесен транспорт. ★ Широка примена : Совршена за трговски ревии, локални саеми, промоции на продавници, изложби, конференции, семинари и презентации. ★ Брза замена за постери за инсталација достапна за ажурирање на графиките. ★ Издржливост на стапалото на стабилноста ја обезбедуваат стабилноста на дисплејот. ★ Лесно за носење : 4,8 фунти лесен дизајн и набиен во мала големина и спакувана во црната торба Оксфорд за лесен транспорт. ★ Широка примена : Совршена за трговски ревии, локални саеми, промоции на продавници, изложби, конференции, семинари и презентации. ★ Карактеристики : - Цврста рамка за легура на алуминиум, лесна и издржлива за употреба- графиките можат да се повлечат во основа за складирање и заштита- Ниво на стапалата Обезбедете стабилност на замените на постерите што се достапни за ажурирање на графики- жлеб под дното на основата за складирање Заклучување на иглата кога ќе се извлече- доаѓа со торба за носење, погодно за чување и транспорт- брза за склопување и лесен за употреба- совршено за трговски ревии, локални саеми, промоции на продавници, изложби, конференции, семинари, презентации, итн. ★ Спецификација : - СТАНД : Повторувачки банер, изработен од алуминиумска легура и безбедно го штити печатењето на транспарентот кога не е во употреба. - Носете торба : Вклучува торба за носење црн Оксфорд за удобно складирање и преносливост.

Параметри на производот

- Stand:
retractable banner stand made from aluminum alloy and safely protects the banner print when not in use.
- Carry Bag:
Includes a black oxford carrying bag for convenient storage and portability.
- Banner/Artwork:
Our banners are printed on large format printers, high-definition output, clear tomographic, bright colors, vivid picture, tasteless and harmless, thickened material, no fading, these banners are both tear and weather resistant. Size of artwork should be the exact dimension of display area, 23.6x62.9, 31.4x78.7, 39.3x78.7, 47.2x78.7 and 58.4*81.1, there is no need to add bleed since we take care of the installation for you. Artwork should be done at high-resolution, 75-150 DPI or higher. We accept standard file formats including PSD, PDF, PNG, AI, or JPG
★ Package Contents:
- 1 x Roll Up Banner Stand:
- 1 x Carry Bag:
- 1 x Banner/Artwork:
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-15 working days.:
- We only sell roll up banner stand, not including decorative items shown in the product :
Слична стока