.

.

Мал прицврстувач за хранење на влекачи 4 парчиња црна гуштер геког еж, хрчаци штурци скали брадести змеј рептил алатка за хранење риба алатки за чистење на резервоа

Мал прицврстувач за хранење на влекачи 4 парчиња црна гуштер геког еж, хрчаци штурци скали брадести змеј рептил алатка за хранење риба алатки

DEN 154.72

Пристапност
Залиха

Cl Клипови за хранење на влекачи на влекачи : Целиот пакет вклучува 4 клипови за хранење, пластичен материјал ABS, светло за држење и издржливо, можете да заштедите уште неколку, ако не ви требаат толку многу, можете да го дадете како подарок на оние кои имаат пријатели кои имаат потреба - Специјален дизајн : Постојат стомати за влекачи да дишат и исто така можат да ја сместат храната на влекачи. ✅multipurpose : Овој клип може да се користи за чистење на измет од ПЕТ, овој клип може да се користи и како лисја за хранење на резервоарот за риби, идеални за хранење на сите видови на влекачи како што се тарантули, змии, гуштери, пајаци, жаби, геколо, камелеони, хрчаци, хрчаци, хрчаци, хрчаци, хрчаци, хрчаци, хрчаци . Запомнете да исплакнете со вода и да исушете по секоја употреба, држете се подалеку од деца и домашни миленици. - големина : 185мм*68мм*6мм, Големина на главата : 55*40*40мм. ✅ Ние сме тука за да ви помогнеме : Ние секогаш ги поддржуваме нашите производи, доколку ви треба помош со овие ножици на лопата на влекачи, ве молиме контактирајте не по пошта и ние ќе ви помогнеме во рок од 24 часа. Cl Клипови за хранење на влекачи на влекачи : Целиот пакет вклучува 4 клипови за хранење, пластичен материјал ABS, светло за држење и издржливо, можете да заштедите уште неколку, ако не ви требаат толку многу, можете да го дадете како подарок на оние кои имаат пријатели кои имаат потреба. - Специјален дизајн : Постојат стомати за влекачи да дишат и исто така можат да ја сместат храната на влекачи. ✅multipurpose : Овој клип може да се користи за чистење на измет од ПЕТ, овој клип може да се користи и како лисја за хранење на резервоарот за риби, идеални за хранење на сите видови на влекачи како што се тарантули, змии, гуштери, пајаци, жаби, геколо, камелеони, хрчаци, хрчаци, хрчаци, хрчаци, хрчаци, хрчаци, хрчаци .

Параметри на производот

Name:
Reptile Feeding Clamp
Color:
black
Size:
185mm*68mm*6mm, head size
Material:
ABS material, lightweight, durable and safe
Feature :
Widely used:
This clip is suitable for use in the life of all kinds of reptiles, it can be used as a feeder,
Help to feed small reptiles (bearded dragon, lizard, gecko, insect, small turtle, etc.) and clean their cage or aquarium :
Easy to use:
This reptile poop spoon makes feeding time more efficient and user-friendly; one can be used to pick up the poop of reptile lizards and the other can be used to feed them. Keep hands clean.
Package list:
4x cleaning clips
Слична стока