.

.

Електрична Датотека за Нокти, 30000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Пренослива Електрична Вежба За Нокти Алатки За Маникир И Педикир Мелење Машина За Полнење Безжичен Полирач За Но?

Електрична Датотека за Нокти, 30000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Пренослива Електрична Вежба За Нокти Алатки За Маникир И Педикир Мелење Машина За Полнење

DEN 371.20

Пристапност
Залиха

♡ Брзина 30000 ВРТЕЖИ во МИНУТА : Ниски вибрации, низок шум, стабилни перформанси, сигурен квалитет, висока приспособливост кон работната средина Главата за мелење може лесно да се замени со копчето за контрола на брзината што лесно се користи. Тоа е разновидност на професионални глави за острење на ноктите. Работа на многу поефикасен начин, со многу помалку време. ♡ Лцд-дисплеј и вграден дизајн на батеријата : лцд-дисплејот јасно ја покажува брзината / капацитетот на батеријата. Ова го олеснува користењето и управувањето со батеријата и ви овозможува навремено да разменувате енергија. Покрај тоа, има вградена батерија која може да работи безжично, и многу е погодно да се спречи работата кога напојувањето е исклучено. Мини големина и лесна за лесна преносливост. ♡ Шест метални совети (исто така и за сите видови на совети) и шест пескарења вклучени. Список За Пакување : 1 * Домаќин, 1 * Кабел За Напојување, 1 * Брусење, 1 * Упатство За Употреба. ♡ Забелешка : Кога сечете, задолжително движете се во одредена насока. Никогаш не го сечете истиот дел бидејќи може да ја оштети вашата кожа и ноктите. ♡Ние нудиме комплетна услуга по продажбата, доколку имате какви било прашања или поплаки за производот, слободно контактирајте не во секое време. Задоволството на клиентите е најголемата желба на нашата продавница. Карактеристики : лцд-екран, јасно покажете ја брзината/капацитетот на батеријата.

Параметри на производот

Item Type:
Nail Drill Machine
Voltage:
100-240V
Power:
18W
Rotate Speed:
0-30000rmp
Handpiece Size:
Approx. 23.5 x 131mm
Controller Size:
Approx.86 x 135 x 34mm
Handpiece Weight:
Approx. 130g
Controller Weight:
237g
Package List:
1 x Controller:
1 x Handpiece:
1 x Handpiece Holder:
1 x Adaptor:
1 x Set Nail Drill Bits:
1 x Manual:
Слична стока