.

.

Сет за продолжување на приклучокот за погон на погон Омнинмо 1/4-инчен-вклучува 2-инчни, 4-инчни и 6-инчни екстензии-Премиум хром ванадиум челик со огледало, 3 парчиња, ?

Сет за продолжување на приклучокот за погон на погон Омнинмо 1/4-инчен-вклучува 2-инчни, 4-инчни и 6-инчни екстензии-Премиум хром ванадиум

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

? Овие екстензии на штекерот се обложени во никел/хромиран финиш CRV отпорен на корозија, за индустриска, механичка или градежна работа Оваа екстензии на штекерот ги исполнува и ги надминува стандардите ANSI/ASME. ? Секоја од нашите одлики за проширување на приклучоците има забиени ленти кои нудат засилен зафат за вртење на олабавени сврзувачки елементи со рака, додека топката за притворен притвор гарантира дека вашите приклучоци не одат никаде!. ? Идентификување на ласерска големина. ? Овие додатоци за штекер ви овозможуваат високо квалитетен производ што го очекувате и разноврсноста што ви е потребна за да ја завршите работата сега!. ? Овие екстензии на штекерот се непроценливи за работни места каде што ви треба дополнителен дострел!. Карактеристики : 1.Омненмо 1/4 продолжение на штекерот е изработено од висококвалитетен CRV ванадиум челичен материјал, издржлив и 'рѓосан.OMnin Mo 1/4 Поставен за напади за погон е лесен за инсталирање, што е погодно за употреба.ОВЕЕ 1/4 Поставен погон за проширување може да се користи како лента за продолжување на Wobble кога е потребно офсет или да се користи како редовна цврста лента за продолжување.

Параметри на производот

Material:
Chromium-vanadium Steel
Color:
Silver
Shank Size:
1/4
Socket Diameter:
6.35mm
Type:
Wrench Set
Features:
Mini
Product Weight:
4.41 Ounces
Product Dimensions:
5.94*1.61*0.63 Inches
Package Include:
3 x Extender Bar :
Слична стока