.

.

Адаптер за цевки за Air Sense 10 и серија на кривата на воздухот 10, компатибилен со машината SC 1200, Machine Connect 10 Series со SC 1200 машина, лесна за употреба и тесна заптивка, напојув?

Адаптер за цевки за Air Sense 10 и серија на кривата на воздухот 10, компатибилен со машината SC 1200, Machine Connect 10 Series со SC 1200 машина,

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Snug Connection : Snugly Поврзете ја вашата SC 1200 машина за Air Sense 10 и Aircurve 10 серии Одлично се вклопуваат со прецизна компатибилност. Заптивка за да се избегнат протекување на воздухот : Адаптерот за цевки е точно направен да се постави совршено со комората за вода. Запечатете цврсто за да избегнете протекување воздух или вода. Белешка : Овој адаптер не вклучува заптивка за замена. Лесен за употреба : Едноставно во дизајнот и прецизно произведено за да одговара на вашата машина совршено. Лесно е да се соберете до вас машината и да се обезбеди цврсто да се затворите. Совршена компатибилност : Компатибилен со машините за чистење со „1200 SC“ во сериски број. Компатибилен со Air Sense 10 и за машини за серии на кривата на воздухот 10. Снабдување по вечност : Овој адаптер за цевки се снабдува со вечност. Snug Connection : Snugly Поврзете ја вашата SC 1200 машина за Air Sense 10 и Aircurve 10 серии. Одлично се вклопуваат со прецизна компатибилност. Заптивка за да се избегнат протекување на воздухот : Адаптерот за цевки е точно направен да се постави совршено со комората за вода.

Параметри на производот

Слична стока