.

.

WDBBY Рака Рачен Зглоб Тастатура Поддршка Удобно Рачен Одмор Рампа За Лаптоп КОМПЈУТЕР Тастатура Подигната Платформа Рачен Зглоб Рампа Раце Рачен Одмор

WDBBY Рака Рачен Зглоб Тастатура Поддршка Удобно Рачен Одмор Рампа За Лаптоп КОМПЈУТЕР Тастатура Подигната Платформа Рачен Зглоб Рампа Раце

DEN 2918.72

Пристапност
Залиха

Специјално дизајниран за употреба со тастатури, помагајќи во ублажување на болката и болката при пишување компјутер Пренослива големина, лесна за носење и употреба. Удобниот материјал го намалува оптоварувањето на зглобовите. Designedономски дизајниран може совршено да одговара со зглобот за да обезбеди максимална удобност. Нелизгачка основа, анти-загадување и отпорна на вода. Специјално дизајниран за употреба со тастатури, помагајќи во ублажување на болката и болката при пишување компјутер. Пренослива големина, лесна за носење и употреба. Удобниот материјал го намалува оптоварувањето на зглобовите. Designedономски дизајниран може совршено да одговара со зглобот за да обезбеди максимална удобност. Нелизгачка основа, анти-загадување и отпорна на вода. Специјално дизајниран за употреба со тастатури, помагајќи во ублажување на болката и болката при пишување компјутер.Пренослива големина, лесна за носење и употреба.Удобниот материјал го намалува оптоварувањето на зглобовите.Designedономски дизајниран може совршено да одговара со зглобот за да обезбеди максимална удобност.Нелизгачка основа, анти-загадување и отпорна на вода.

Параметри на производот

Слична стока