.

.

Yimagujrx RUNJRX Комплет За Подмачкување На Тастатурата GPL 205g0 0.53 oz/15g За Механичко Подмачкување На Тастатурата, Отворач За Прекинувачи ЗА Mx Kailh Gateron Прекинувач, Алатки За Та?

Yimagujrx RUNJRX Комплет За Подмачкување На Тастатурата GPL 205g0 0.53 oz/15g За Механичко Подмачкување На Тастатурата, Отворач За Прекинувачи

DEN 367.84

Пристапност
Залиха

€ТАСТАТУРА ПРЕКИНУВАЧ ПОДМАЧКУВАЊЕ QPL 205 G0-053 oz/15g, подмачкување за 350 прекинувачи. Висока стабилност, нестабилна и вистинска конзистентност. ●АЛУМИНИУМСКИ ОТВАРАЧ на ПРЕКИНУВАЧИ ● ова е отворач за прекинувачи два-во-едно, што се користи за Цреша МХ, Акко,Каил, Гатерон, ТТЦ, Теалиос, Зелиос, Прекинувачи На Светата Панда. ●АЛУМИНИУМСКИ ПРЕЦИЗНИ ДЕЛОВИ ЗАФАЌАЧ за 4-грабачот На Канџи може да го држи стеблото, да ги одржува рацете чисти додека подмачкувате. ●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА QPL205 G0 0,53 oz/15g, отварач на Прекинувачи x 1, Пенкало за Подмачкување x 2, пинцети x 1, Извлекувач на Прекинувачи x 1, 4-Грабач на Канџи x 1, извлекувач на Капачиња x 1. ●ПРИЛАГОДЕН КОМПЛЕТ ЗА ЕНТУЗИЈАСТИ на ТАСТАТУРА € за љубителите НА ТАСТАТУРАТА DIY, ние лично го тестиравме и истражувавме овој комплет за подмачкување на прекинувачот. GPL 205 G0 е маст погодна за прекинувачи и стабилизатори на тастатурата. Овој производ е маснотија од перфлуоринат со добра изолација на отпорност на лак, отпорност на вода и влага и не е лесно да се испарува.

Параметри на производот

Слична стока