.

.

Сет за прибор за сервисирање на домаќинот, сет на сервиси за сервисирање од 5 парчиња од не'рѓосувачки челик, вклучени сервер за пита, лажица за сервирање, лажица за ?

Сет за прибор за сервисирање на домаќинот, сет на сервиси за сервисирање од 5 парчиња од не'рѓосувачки челик, вклучени сервер

DEN 271.84

Пристапност
Залиха

Сетот за сервисирање од не'рѓосувачки челик вклучува : 95''serving Slotted Spoon, 9,5'''serving Spoon, 9.4''serving Fork, 9.3''Pie Server и 8. Направено од високо квалитетен 18/0 не'рѓосувачки челик за да се обезбеди отпорност на 'рѓа. Без токсичен и здрав, лесен за чистење и безбедна машина за миење садови. Ергономскиот и едноставниот дизајн со широк квадратен рачка обезбедува лесен и удобен зафат. Добар избор да се мешате и да се совпаднете со постојниот прибор за прибор. Тие се погодни за секојдневна употреба или специјални прилики, популарни за дома, угостителство, вклучена, свадба, празнична вечера и семејно обединување. Gogeili секогаш обезбедува производи со висок квалитет и добри услуги за клиентите. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. Сетот за сервисирање од не'рѓосувачки челик вклучува : 9.5''serving Slotted Spoon, 9,5'''serving Spoon, 9.4''serving Fork, 9.3''Pie Server и 8. Направено од високо квалитетен 18/0 не'рѓосувачки челик за да се обезбеди отпорност на 'рѓа. Без токсичен и здрав, лесен за чистење и безбедна машина за миење садови. Ергономскиот и едноставниот дизајн со широк квадратен рачка обезбедува лесен и удобен зафат. Добар избор да се мешате и да се совпаднете со постојниот прибор за прибор. Тие се погодни за секојдневна употреба или специјални прилики, популарни за дома, угостителство, вклучена, свадба, празнична вечера и семејно обединување.

Параметри на производот

Слична стока