.

.

Besportble 12 парчиња панталони панталони за закачалки за капачиња, пан куки за плакарот за подигање, клипови закачалки единечен клип единечен капа, закачалка држач за п?

Besportble 12 парчиња панталони панталони за закачалки за капачиња, пан куки за плакарот за подигање, клипови закачалки единечен клип единечен

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Закана за подигање за плакарот- гумениот раб на дното на дизајнот на закачалките, не грижете се да предизвикате гребнатини на облеката Клипови за крпи- закачалките за багажникот имаат силен зафат и можат цврсто да го држат багажникот. Закачалки за чизми- мали и компактни закачалки за подигање се погодни за гардероба, балкон, деловни патувања. Прицврстувачи за подигање- Премиум квалитет : Направено од врвни не'рѓосувачки челик и гумени материјали, сребрена метална боја, исклучителна и убава, не е лесна за влошување или оштетување, научен структурен дизајн, со добра сила за затегнување. Чанти што висат клипови- гумениот раб на дното на дизајнот на закачалките, не грижете се да предизвикате гребнатини на облеката. Виси држач за чизми. Список на пакети 12 х -чизми за закачалки -Големина : 10.01x2 преносни закачалки за патувања. -Којност : Сребрена, црна мултифункционална закачалки -Материјал : железо, гумени фармерки што висат клипови -Измамниот гумен раб за да избегнете сечење, кинење или оштетување на вашите чизми или закачалка за чизми за облека.

Параметри на производот

Слична стока