.

.

Ултехново Аквариум Вшмукување Чаша Клипови: 4 парчиња Риби Зеленчук Алги Растителни Вшмукување Чаша Клип Хранење Алатка Риба Фидер Носителот Авиокомпанија Цевки ?

Ултехново Аквариум Вшмукување Чаша Клипови: 4 парчиња Риби Зеленчук Алги Растителни Вшмукување Чаша Клип Хранење Алатка Риба Фидер Носителот

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

??Овој Клип За Аквариумски Резервоари За Риби Може Безбедно Да Собере Кој Било Морски зеленчук, Алги, Суви Листови Од Алги, Зелени Салати и Го Продолжува Пријатното Искуство За Хранење На Рибите Бидејќи Тие Се Чувствуваат Како Да не Се Принудени Да Јадат Целодневно Снабдување со Храна за Краток Период ??Овој Придружен Клип За Хранење Аквариум Е Толку Лесен за Употреба Што Го Прави Хранењето Пријатна Работа. Создадете Природна Околина За Диви Корални Гребени За Риби. ??Овие Клипови За Алги Од Зеленчук Се Закачуваат Под Вода на Ѕидот на Вашите Резервоари со Вшмукување Чаша и Држат Алги За Пасење На Вашата Риба. Клипот Може да биде Поставен на Која било длабочина-ниво На Аквариумот, Дури И Под Вода. ??Овој Клип За Вшмукување Чаши За Алги не Е Само Идеална Алатка за Хранење ,туку И Додатоци за Декорација. Можете Да Ги Користите За Да Ја Задржите Декорацијата во Резервоарот За Риби, Како Бета Кревет или Вештачки Растенија, За Да Создадете Природна Околина За Диви Аквариуми За Риби.

Параметри на производот

Слична стока