.

.

20 Парчиња Сунѓер За Прсти Сунѓер За Сликање Прсти, Тркалезни Четки За Сунѓер за Сликање, Сунѓер За Цртање Сунѓер За Сликање Сунѓер За Сликање Уметнички Занаети Со М?

20 Парчиња Сунѓер За Прсти Сунѓер За Сликање Прсти, Тркалезни Четки За Сунѓер за Сликање, Сунѓер За Цртање Сунѓер За Сликање Сунѓер За Сликање

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА-ќе добиете вкупно 20 парчиња сунѓер за прсти, доволно за споделување со другите за да уживате во забавата на сликањето со прсти заедно КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ-Нашите сунѓери за сликање со прсти се изработени со квалитетна рачка од пластична цевка и сигурен сунѓер, практичен и еднократно. АЛАТКА ЗА СЛИКАЊЕ - само носете сунѓер за боја на прстот за подигање пигмент. Секој сунѓер за прст одговара на една боја, спречувајќи ги боите да се мешаат заедно. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ - по употреба, едноставно исчистете ги дауберите со вода и средство за чистење сунѓер и обезбедете ги да се исушат пред повторно да ги користите. ПОДАРОК чиоце-сунѓер четка за боја даубер е исто така одличен подарок за родендени, Божиќ, празници, поттикнување на нивната креативност и имагинација. Име на производот : сунѓер за прсти бои : сина, зелена, розова, виолетова, уцена : пластика+сунѓер големина на производот : 1, 8х3, 2смспецификација : 20пцспакување Листа : 20 парчиња прст сунѓер дауберс.

Параметри на производот

Слична стока