.

.

НЗДИ Фотоволтаична Четка За Чистење, Чист Прозорец, Чистење Фотоволтаични И Соларни Панели, Автомобили, Караван, Камион, Кампери и Автобуси, Миење Автомобили/6м Сто?

НЗДИ Фотоволтаична Четка За Чистење, Чист Прозорец, Чистење Фотоволтаични И Соларни Панели, Автомобили, Караван, Камион, Кампери и Автобуси,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Гаранција за услуга : Ние Обезбедуваме 100% Задоволство и Гаранција За Враќање На Парите Ако Имате Какви било Прашања, Ве Молиме Испратете Ни Е-Пошта, Ние ќе Ви Одговориме Во Рок Од 24 Часа и Ќе Ви Ја Обезбедиме Услугата. Широк Спектар На Апликации : Погоден За Чистење На Високи Прозорци, Чистење На Соларни Фотоволтаични Панели, Чистење Автомобили, Камиони, Комбиња, Каравани, Прозорци, Оранжерии, Чамци, Палуби Итн. Материјали : Алуминиумската Прачка е Лесна и Лесна за Употреба и Може Да Достигне Висина до 6 Метри. Густата Памучна Волна Има Супер Вшмукувачка Способност Да Ви Помогне Лесно Да Ги Исчистите Фотоволтаичните Панели или Високите Прозорци. Leономски Дизајнираната Кожна Футрола Има Удобно Држење и Нема Да Се Замори по Долготрајна Употреба. Чиста Технологија На Микрофибер : Обезбедува Ефикасно Отстранување На Прашина и Нечистотија Додека Ги Заштитувате Вашите Површини За Чистење; Чисти Полици За Книги, Полици За Книги, Вентилатори Со Високи Тавани, Пијана, Лустери и Други Светилки, Засводени Тавани, Тавани На Катедрали, Рафтери, Високи Прагови На Прозорци, Мантии И Многу Повеќе. Професионален Столб За Чистење На Телесвиндоу : Дали Сеуште Сте Загрижени За Чистење На Голема Надморска Височина? Нашите Производи се Дизајнирани за Чистење На Голема Надморска Височина. Ова Е Телесрод Со Чекор-По-Чекор Прилагодување, Достапно во 4,5 Метри и 6 Метри. Во исто време, Главата На Четката Има Ширина од 60см и 90см, што е Флексибилно и Заштедува Труд, Така Што Лесно Можете Да Ја Решите Прашината и Дамките во Секој Агол. Гаранција за услуга : Ние Обезбедуваме 100% Задоволство и Гаранција За Враќање На Парите. Ако Имате Какви било Прашања, Ве Молиме Испратете Ни Е-Пошта, Ние ќе Ви Одговориме Во Рок Од 24 Часа и Ќе Ви Ја Обезбедиме Услугата. Широк Спектар На Апликации : Погоден За Чистење На Високи Прозорци, Чистење На Соларни Фотоволтаични Панели, Чистење Автомобили, Камиони, Комбиња, Каравани, Прозорци, Оранжерии, Чамци, Палуби Итн. Материјали : Алуминиумската Прачка е Лесна и Лесна за Употреба и Може Да Достигне Висина до 6 Метри. Густата Памучна Волна Има Супер Вшмукувачка Способност Да Ви Помогне Лесно Да Ги Исчистите Фотоволтаичните Панели или Високите Прозорци. Leономски Дизајнираната Кожна Футрола Има Удобно Држење и Нема Да Се Замори по Долготрајна Употреба. Чиста Технологија На Микрофибер : Обезбедува Ефикасно Отстранување На Прашина и Нечистотија Додека Ги Заштитувате Вашите Површини За Чистење; Чисти Полици За Книги, Полици За Книги, Вентилатори Со Високи Тавани, Пијана, Лустери и Други Светилки, Засводени Тавани, Тавани На Катедрали, Рафтери, Високи Прагови На Прозорци, Мантии И Многу Повеќе. Професионален Столб За Чистење На Телесвиндоу : Дали Сеуште Сте Загрижени За Чистење На Голема Надморска Височина? Нашите Производи се Дизајнирани за Чистење На Голема Надморска Височина.

Параметри на производот

Слична стока