.

.

Алатка за кабелска алатка за вратоврска за пиштол за затегнување алатка за затегнување 2.4 ~ 9мм најлон вратоврска за прицврстување на електрична енергија за прицвр?

Алатка за кабелска алатка за вратоврска за пиштол за затегнување алатка за затегнување 2.4 ~ 9мм најлон вратоврска за прицврстување

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

【Функција】 Алатката за затегнување на кабелот за затегнување е дизајнирана за брзо прицврстување на кабелската жица и да го намали потсетникот дел од вратоврската 【Применлива ширина】 Алатката за затегнување е погодна од 2,4 ~ 9мм најлонска вратоврска. Затегнување на најлонската вратоврска побрзо, постабилно и цврсто. 【Висок квалитет】 Пиштолот за врзување е изработен од високо -квалитетни материјали, што има голема јачина, голема сигурност, цврста, не лесна за деформација, може да се користи долго време. 【Сосема нови】 100% сосема нова високо -квалитетна најлонска вратоврска, строго целосна тестирана за да се обезбеди најдобар квалитет пред пратката, безбеден за употреба. Gantive Gantive Gantive】 Ве молиме слободно контактирајте не ако имате какви било прашања откако ќе го примите нашиот производ, ќе се обидеме да се потрудиме да го решиме вашиот проблем. Спецификација : .

Параметри на производот

Слична стока