.

.

Алуминиумска легура што може да се наклони со мулти -агол за спојување на базата за ласкање и затегнување на машината Артефакт Артефакт Алатки за сечење на база на ?

Алуминиумска легура што може да се наклони со мулти -агол за спојување на базата за ласкање и затегнување на машината Артефакт Артефакт

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Алуминиумски легура материјал : користи висококвалитетен материјал за алуминиумска легура, кој има голема цврстина, не е лесен за деформирање или оштетување и може да се користи долго време Дизајн на навалување : Основата на тримерот за обработка на дрво за обработка поддржува бесплатно прилагодување помеѓу -30 ° и 45 ° за да се исполнат различни барања за употреба. Прилагодување на завртката : Прилагодете го аголот на навалување со прилагодување на долната завртка и прилагодете ја горната завртка за да ја поправите, погодна за опрема за спојување и кастрење. Спецификации : Неговата тежина е приближно.1 унци, големина на основата приближно.5x3,5 инчи, големината на отвор приближно. 7,5 см/3,0 инчи, висината на производот е приближно. Применливи предмети : Погоден е за машини за кастрење, рутери за обработка на дрво, машини за шиење, итн., Погоден за кастрење на тенки материјали како што се ламинати и дрвени табли, со стабилна структура. Како да се користи : Прилагодете го аголот на навалување со прилагодување на долната завртка и поправете го со прилагодување на горната спецификација на завртката : Тип на ставка : Основен материјал за обработка на дрво : Алуминиумска легура Тежина : Приближно.

Параметри на производот

Item Type:
Woodworking Trimmer Base
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx. 428g / 15.1oz
Base:
Approx. 9x9cm / 3.5x3.5in
Aperture:
Approx. 7.5cm / 3.0in
Product Height:
Approx. 10.4cm / 4.1in
Main Use:
Assist woodworking router to process wood or other thin materials
Package List:
1 x Trimmer Base:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока