.

.

Универзална Славина За Филтер За Прскање, 720° Вртлив Агол Вртливата Глава На Распрскувачот Отпорна На Истекување Двоен О-Прстен Дизајн Со 4-Слоевит Нето Филтер, Ант?

Универзална Славина За Филтер За Прскање, 720° Вртлив Агол Вртливата Глава На Распрскувачот Отпорна На Истекување Двоен О-Прстен Дизајн Со 4-Слоевит

DEN 190.40

Пристапност
Залиха

720° Ротирајте-Ротирајте го излезот на вода 720°, попогодно е да го измиете лицето и да гаргарате! 2 Прекинувачи-4 Слоја-Двојни Дихтунзи-Два вида ротациони прекинувачи за излез на вода, пена збогатена со кислород, вода отпорна на прскање, четирислоен нето филтер за отстранување на нечистотиите и двојни дихтунзи за да се спречи капење. ВИСОК КВАЛИТЕТ-Цврст Бакар, Отсуство за дополнителна издржливост и долговечност. Оваа ставка вклучува и армирани двојни вентили За о-прстен кои обезбедуваат спречување на сите протекувања. ХУМАНИЗИРАН ДИЗАЈН-славината за филтер за Прскање внесува воздух во протокот на вода за да произведе поголем и побел поток што е мек за допир и не прскање. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-Корисниците можат да ја регулираат количината на излез на вода, како и притисокот на водата со едноставно притискање на копчето за регулирање на водата на подвижната глава на чешмата во кујната според реалните потреби за водата.

Параметри на производот

Слична стока