.

.

ЛРПЈ Играјте Падобран Со Рачки Виножито Играјте Падобран На Отворено Тимска Работа Игра Засилени Двојни Шевови Падобран Тренинг За Јачина На Телото За Деца За Игр?

ЛРПЈ Играјте Падобран Со Рачки Виножито Играјте Падобран На Отворено Тимска Работа Игра Засилени Двојни Шевови Падобран Тренинг За Јачина

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

●Изработен од силен и издржлив материјал од ткаенина од оксфорд стабилен и издржлив + Развива перцептивни, когнитивни, моторни и академски вештини. ●Засилените Рачки се екстра силни и нема да се откинуваат дури и со тешка употреба. ●Повеќебоен стил на виножито, оваа игра падобран изгледа многу убаво и привлечно. ●Совршено погоден за излети, семејни собири, паркови, училиште, часови за родителство итн. Нема поубав звук на светот, од смеата на вашето дете.Опис На Производот : 1.Користете го како големо ќебе за пикник, направете ја домашна основа за ознака или скријте се под неа-нема повеќе да ги уништувате чаршафите за тврдината за играње на вашите деца.Бои на падобран надградба со виножито бои. Задебелена оксфордска мрежа е мека и издржлива. Двојно шиење е усвоено за отпорност на влечење. Проширените рачки се многу силни и не ги повредуваат вашите раце.А игрите за кои може да се користи се одлични за помагање на децата да се дружат.

Параметри на производот

Color:
multi color
Product Size:
2*2M,3*3M,4*4M,5*5M,6*6M,7*7M
Material:
Oxford cloth
Included Contents:
1 x Play Parachute:
1 x Storage bag:
Note:
Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
Слична стока