.

.

SEWACC Деца Playset 96sheets Животински Шаблони За Шупливи Миленичиња Scrapbooking Момчиња&засилувач; Декоративни Декорација Занаети Владетели Мало Матрици, Ѕид Едукативни Возра?

SEWACC Деца Playset 96sheets Животински Шаблони За Шупливи Миленичиња Scrapbooking Момчиња&засилувач; Декоративни Декорација Занаети Владетели

DEN 489.92

Пристапност
Залиха

ЗАНАЕТ МАТРИЦАшупливи матрици ќе добиете 12 шаблони за цртање, кои можете сами да ги користите или да ги споделите со другите ЖИВОТИНСКИ МАТРИЦИовој образец за цртање е погоден како подарок за децата за да им помогне да се заљубат во цртањето додека играат. ШАБЛОНИ ЗА ШУПЛИВИ ЖИВОТНИЦртани Матрици За Животни Погодни За носење или ставање во торбата или училишната чанта, што нема да зазема премногу простор. СЛОН ДЕФИНИЦИЈАисечете матрици за сликање површината е мазна и лесна за бришење, може да се мие со вода и може да се користи постојано. ДЕЦА ЦРТАЊЕ ШАБЛОНИсетот за матрици ЗА МИЛЕНИЧИЊА, цврст и, не е лесен за деформација и. Пакетот Вклучува 12 х листови Цртани Матрици Карактеристики-Цврстина, не е лесно да се оштети, не е лесно да се смачка и скрши. - Големина : Прибл. - Погоден за децата да вежбаат вештини за цртање и да развиваат практични вештини. - Материјал : МИЛЕНИЧЕ. - Површината е мазна и лесна за бришење, може да се измие со вода и може да се користи постојано.

Параметри на производот

Слична стока