.

.

Торба За Снабдување со уметност, Училишна Торба Транспарентна Водоотпорна Мултифункционална 3-Слојна Торба За Складирање За Скицирање На Учениците, со 3x Картичка ?

Торба За Снабдување со уметност, Училишна Торба Транспарентна Водоотпорна Мултифункционална 3-Слојна Торба За Складирање За Скицирање На Учениците,

DEN 623.84

Пристапност
Залиха

●Повеќенаменски● таблата за цртање е исто така мрежен владетел, кој може да се измери и сними Куката и јамката лесно се отвораат и затвораат, што е погодно за децата да собираат на отворено, да се затвораат и да одат. ● Замрзнатата транспарентна торба за складирање е како прозорец што се движи, може јасно да ја види содржината внатре, да ја нацрта убавата содржина на вашата табла, да ја отвори лентата за фиксирање на магнет, да ја поправи хартијата за цртање, да ја затвори лентата за фиксирање на магнет и да почне да создава. ● Трислојно складирање● внатрешната кеса може да се користи за собирање примероци, а другите два слоја можат да складираат хартија за цртање, четки за боја итн. ● Водоотпорен материјал●избришете и исчистете, не плашејќи се од надворешната утринска роса и почва, многу е добро да ја заштитите креацијата на сликата од влажнење. ●Список Со пакети Q ранец за колекција И Скица, 3 x Картичка За Скицирање,1 x Картичка За Знаење,1 x Празна Картичка, двојно искуство и двојна среќа.

Параметри на производот

Item Type:
Schoolbag
Material:
PP+PVC
Size:
Approx. 26 x 35cm / 10 x 13.8in
Function:
Collecting Backpacks and Sketching Pictorials
Package List:
1 x Schoolbag3 x Sketch Card1 x Knowledge Card1 x Blank Card
Note:
Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
Слична стока