.

.

Држач за далечински Управувач, Далечинско Складирање На Фарма, Кутија За Контрола На ТЕЛЕВИЗОРОТ Покрај КРЕВЕТОТ, Фиока За Организатор На Медиуми Од Рустикално Др?

Држач за далечински Управувач, Далечинско Складирање На Фарма, Кутија За Контрола На ТЕЛЕВИЗОРОТ Покрај КРЕВЕТОТ, Фиока За Организатор На Медиуми

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ДРЖАЧ ЗА ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ - - - Уморен од губење на далечинските управувачи? Чувајте ги далечинските управувачи подготвени за акција со далечински држач 3 поделени прегради за складирање НА далечинските управувачи НА ТВ И ДВД или други мали електронски уреди. Направете го вашиот дом и биро поорганизирани. СТИЛ НА ФАРМА - - - Симпатичен фонт НА ДАЛЕЧИНСКИ управувачи е отпечатен на контејнер за складирање во стилот на фарма, обезбедувајќи модерен допир на фарма во вашиот дом. Тоа е прекрасна алтернатива на пластични тв далечински кади. Што ЌЕ ДОБИЕТЕ - едно пакување вклучува еден држач за далечински управувач. Држачот за далечински управувач има 3 прегради, од кои секоја може да собере 2 до 3 далечински управувачи. Висок КВАЛИТЕТ - организаторот на далечинскиот управувач е изработен со висококвалитетно дрво, лесен, но цврст. Сигурен држач за далечински управувач од дрво е доволно силен за да се користи доживотно.

Параметри на производот

Слична стока