.

.

Tgyiua 6 компјутери дијамантски сликарски крајбрежници со држач, сјајни пијалоци крајбрежни плочки плута база, DIY чаши крајбрежје Дијамантски уметнички комплети со п?

Tgyiua 6 компјутери дијамантски сликарски крајбрежници со држач, сјајни пијалоци крајбрежни плочки плута база, DIY чаши крајбрежје Дијамантски

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

Comm Комплет за склопување на дијаманти за сликање на дијаманти? , И 1 x убава кутија S материјал со висок квалитет? : Секој дијамантски насликан крајбрежје се изработени од висококвалитетни акрилни, зелени и здрави, нетоксични-има силна адхезија и не е лесно да се испадне. Секој придружник има природна подлога за плута, која не само што се лизга отпорна, туку и може да го заштити мебелот или таблетите од гребнатини или измет и ја штити вашата работна површина и countertops од топлина. -Лесно да се користи? ✔Widely Used? : Each Diamond Painting Coasters Kit with Super sparkling diamond,shine from every angle, never fade, Glittering under the lights, is the most popular DIY Art Craft Supplies.You can send it to your friends or family members as gifts for Денот на вineубените, роденденот, Божиќ, Денот на мајката и новата година. Е незаменлив подарок со висок квалитет. ✔ Услуги за клиенти? Разменете и повторно повторно да ви помогнат да ги решите сите проблеми. Сите брегови на пијалоци се изработени од квалитетен акрилик со свилени ресни и убави мониста, не е лесно да се избледат или да се деформираат, можат да останат облик долго време и лесни за складирање. Секој акрилен подлога е многу деликатен и убав ,. За време на производството, можеме да комуницираме со пријателите и членовите на семејството за да ги култивираме нашите чувства и да ги практикуваме нашите практични вештини ,.

Параметри на производот

Слична стока