.

.

џомгероз Закачалка За Приврзоци Ситници И Приврзоци За Прикажување Решетка За Складирање Решетка Ротирачка Решетка За Коса Јаже За Завршна Обработка Држач За Акр?

џомгероз Закачалка За Приврзоци Ситници И Приврзоци За Прикажување Решетка За Складирање Решетка Ротирачка Решетка За Коса Јаже

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Куката за приврзок за клучеви овозможува беспрекорно мешање со кој било декор, додека неговата ротација од 360 степени обезбедува погодност Чувајте ги вашите клучеви организирани и изложени со овој вртлив држач за акрилни клучеви. вашите клучеви или мали додатоци на оваа закачалка за клучеви што се врти за лесно складирање. Овој ротирачки клип за приврзок за клучеви ви овозможува брзо да ги лоцирате и откачите клучевите додека додавате модерен стил. Изработена од издржлив акрилен материјал, оваа ротирачка кука за клучеви е и стилска и функционална. Закачалки За клучеви Ситници И Приврзоци Решетка За Складирање На Решетката Ротирачка Решетка За Коса Држач за Завршна Обработка на Работната Површина акрилни организатори десктоп карактеристики : Изработена од издржлив акрилен материјал, оваа ротирачка кука за клучеви е и стилска и функционална. Чувајте ги вашите клучеви организирани и изложени со овој вртлив држач за акрилни клучеви. вашите клучеви или мали додатоци на оваа закачалка за клучеви што се врти за лесно складирање.

Параметри на производот

Слична стока