.

.

Процесорот Контакт Рамка ЗА Lga 1700 Retrofit Комплет Свиткување Корекција Фиксна Брава, InteI 12-ти/13-Ти Генерал Процесорот Анти-Свиткување Тока Алуминиум Рамка, ПРОЦЕСОРОТ ?

Процесорот Контакт Рамка ЗА Lga 1700 Retrofit Комплет Свиткување Корекција Фиксна Брава, InteI 12-ти/13-Ти Генерал Процесорот

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

●Анти-Искривување На Процесорот на компјутерот е склон кон прегревање и искривување Фиксната Позадина НА ПРОЦЕСОРОТ е дизајнирана да спречи искривување/свиткување НА ПРОЦЕСОРОТ во корист на фиксација на ПРОЦЕСОРОТ. ●Лесен за инсталирање можете да го поправите на матичната плоча НА LGA1700 со едноставни завртки,Коректорот ЗА Свиткување НА ПРОЦЕСОРОТ ви го обезбедува делот за монтирање што ви треба. ●Широка компатибилност●Целосно одговара На INTEL12 TH/13-Та Генерација LGA1700 ПРОЦЕСОРОТ, чипсет Е H610, b660, Z690 серија.Забелешка : контактната рамка на процесорот е замена за оригиналната тока, а не за бравата на радијаторот. ●Цврст И Издржлив ● работ На ФИКСНАТА Брава НА ПРОЦЕСОРОТ се оксидира, што не е лесно да се гребе. Изработен од целосно алуминиумски цпу процес на елоксирање на песок со злато,Издржлив и убав. ●Безбеден и Сигурен заштитник на Рамката на ПРОЦЕСОРОТ има одлична сигурност.

Параметри на производот

Слична стока