.

.

Инкубатор За Јајца Ленфун, Инкубатор За Јајца 6/9/12 За Ведење Пилешки Јајца, Инкубатор За Јајца Со Контрола На Температурата,Мал Домашен Лабораториски Инкубатор За Г

Инкубатор За Јајца Ленфун, Инкубатор За Јајца 6/9/12 За Ведење Пилешки Јајца, Инкубатор За Јајца Со Контрола На Температурата,Мал Домашен

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Според нашите три тестови, просечната стапка на шрафирање достигнува 85% Во споредба со традиционалните инкубатори, има подобра стапка на шрафирање. 360 степени валјак јајце фиока на инкубатор, растојанието на вратилото може да се прилагоди, една машина е повеќенаменска и може да инкубира јајца со различни големини. Погоден за пилешко/патка/гуска/плаша/папагал/гулаб итн. Мини инкубаторот може да инкубира 16 јајца и има мијалник за добро прилагодување на влажноста, инкубатор за инкубирање птици, вграден вентилатор, низок шум, воздух со помош на вентилатор/циркулирачки проток на воздух, еднообразно загревање на оплодените јајца. ●Автоматски свртете ги јајцата, симулирајќи го режимот на шрафирање на сурово пилешко. Со вртење на јајцата на секои два часа, можете рачно да ги свртите јајцата со притискање на копчето"+", што ќе ви овозможи да ја стартувате функцијата за вртење на јајцето во секое време. Автоматска контрола на температурата за намалување на дисипацијата на енергија. Дигиталниот инкубатор автоматски ги ротира јајцата на секои 2 часа за да ја подобри стапката на шрафирање. Ќе ги задоволи потребите за домашна инкубација или ќе им помогне на децата да научат за целиот процес на шрафирање, негувајќи ја детската љубопитност.

Параметри на производот

Working Environment:
10~30℃
Rated Power:
20W
Material:
ABS
Color:
As the pictures shown
6 eggs, 5 duck eggs, 3 goose eggs, 12 pigeon eggs:
9 eggs, 6 duck eggs, 4 goose eggs,15 pigeon eggs:
12 eggs, 8 duck eggs, 5 goose eggs,18 pigeon eggs:
Package Contents:
1 x Eggs Incubator:
1 x Power Adapter:
1 x Instruction Manual:
Notes::
During the incubation period, do not frequently open the lid of the incubator to prevent the temperature from dropping.:
Pay attention to the water level, the humidity is not less than 60%.:
Before each incubation, please restore the incubator to factory settings. After shelling, keep warm to avoid freezing. :
Слична стока