.

.

Algu - USB C кабел, кабел за полнач од типот C, USB A до USB C кабел за полнење Брзо полнење за Samsung Galaxy и друг полнач на UCB C, брзо полнење и кабел за пренесување на податоци.

Algu - USB C кабел, кабел за полнач од типот C, USB A до USB C кабел за полнење Брзо полнење за Samsung Galaxy и друг полнач

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Брзо полнење и компатибилност, Algu 30 A Type-C до USB-A кабел за брзо полнење и синхронизација на податоците. Поврзете ги сите уреди за USB Type-C, како што се Samsung Galaxy S20/S10/S10 E/S10 Plus, S9/S9 Plus, S8/S8 Plus, Note 8/9, LG V35 V30 V30 V20 G8 G7 G6 G5, Huawei P10/P10 Plus, P9/P9 Plus, Mate 9/Mate 9 Pro, One Plus 3 T 2, Nexus 5x/6p, Google Pixel 3/3 XL, Google Pixel 2/2 XL, Google Pixel XL, Moto Z2 Play и други уреди за кабелски уреди. Пополнување на специјално дизајнирање и кабел за синхронизација на Daya, идеален за полнење и напојување на уреди со овозможено USB Type-C, како и за синхронизација на податоци, фотографии и музика. Лесно вметнете го конекторот Type-C во кој било уред со овозможен Type-C (не е важно која страна е нагоре) Најдобрата брзина на полнење за вашиот уред, покрај функцијата за синхронизација на податоци за полнење, достапна е. Не само за полнење, има и функција за синхронизација на податоци. Брзо полнење и трансфер на податоци, брзо полнење и синхронизација на податоци USB машко до кабел Type-C му овозможува на кабелот да обезбеди најбрза можна брзина на полнење. Уживајте во брзо време на полнење и трансфер на податоци од 480 Mbps. Изведба, телефонскиот кабел за телефони нема пораки за грешка. Изведбата на трајниот кабел за полнач е супериорна. УСБ -кабел за полнење на типот Ц. Идеална употреба на кабел за полнење со должина дома, во вашата канцеларија, автомобил, на патување и повеќе места. Загарантирано 100% задоволство - треба да го пробате и да видите сами? Обидете се со перформансите 30 дена - уживајте во тоа - почувствувајте се 100% задоволни или ќе прошириме целосна, брза, пријателска наплата или замена - што и да ве прави најсреќни. Брзо полнење и компатибилност, Algu 3.0 A Type-C до USB-A кабел за брзо полнење и синхронизација на податоците. Поврзете ги сите уреди за USB Type-C, како што се Samsung Galaxy S20/S10/S10 E/S10 Plus, S9/S9 Plus, S8/S8 Plus, Note 8/9, LG V35 V30 V30 V20 G8 G7 G6 G5, Huawei P10/P10 Plus, P9/P9 Plus, Mate 9/Mate 9 Pro, One Plus 3 T 2, Nexus 5x/6p, Google Pixel 3/3 XL, Google Pixel 2/2 XL, Google Pixel XL, Moto Z2 Play и други уреди за кабелски уреди. Пополнување на специјално дизајнирање и кабел за синхронизација на Daya, идеален за полнење и напојување на уреди со овозможено USB Type-C, како и за синхронизација на податоци, фотографии и музика. Лесно вметнете го конекторот Type-C во кој било уред со овозможен Type-C (не е важно која страна е нагоре) Најдобрата брзина на полнење за вашиот уред, покрај функцијата за синхронизација на податоци за полнење, достапна е. Не само за полнење, има и функција за синхронизација на податоци. Брзо полнење и трансфер на податоци, брзо полнење и синхронизација на податоци USB машко до кабел Type-C му овозможува на кабелот да обезбеди најбрза можна брзина на полнење.

Параметри на производот

Слична стока