.

.

100 парчиња налепници за подготвување слатки налепници на каваи винил розова налепница за шишиња со вода лаптоп хидро колба Телефон компјутер, водоотпорни естетски

100 парчиња налепници за подготвување слатки налепници на каваи винил розова налепница за шишиња со вода лаптоп хидро колба Телефон

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

【Висококвалитетни налепници за подготвување】 : 100 парчиња налепници за пакување по пакување, налепници за подготвување со големина од 1,5 инчи до 3,1 инчи Подготвени налепници за шишиња со вода. Можете да уживате во дизајнирање себеси во разни. 【Водоотпорни стилизирани со здрав хумор, тие се одлични како снабдување со списанија за секојдневна посветеност, налепници за подготвување за да ги етикетираат здодевните лични работи; Одлично како подароци за роденден, подароци за забави или подароци за домаќинство. 【Совршени подароци】 : Нашите налепници за подготвување се наменети за деца, тинејџери, девојчиња, па дури и возрасни. Фантастично решение за подароци за девојчиња (тинејџери) и жени. Естетски розови налепници може да се користат како супер слатки материјали за декорација за лаптопи, скејтборд, шише со вода дома и на отворено. 【Забавен DIY : : Користете ја вашата имагинација за да создадете дела. Неверојатен асортиман на налепници на налепници, прекрасен подарок за вашето семејство за декорација на DIY. Добијте ги налепниците за подготвување, исчистете ја површината, налепница и користете ја вашата имагинација за да создадете дела сега!. 【Висококвалитетни налепници за подготвување】 : 100 парчиња налепници за пакување по пакување, налепници за подготвување со големина од 1,5 инчи до 3,1 инчи. Подготвени налепници за шишиња со вода. Можете да уживате во дизајнирање себеси во разни. 【Водоотпорни стилизирани со здрав хумор, тие се одлични како снабдување со списанија за секојдневна посветеност, налепници за подготвување за да ги етикетираат здодевните лични работи; Одлично како подароци за роденден, подароци за забави или подароци за домаќинство. 【Совршени подароци】 : Нашите налепници за подготвување се наменети за деца, тинејџери, девојчиња, па дури и возрасни. Фантастично решение за подароци за девојчиња (тинејџери) и жени. Естетски розови налепници може да се користат како супер слатки материјали за декорација за лаптопи, скејтборд, шише со вода дома и на отворено.

Параметри на производот

- Material:
PVC
- Size:
approx.1.5 - 4 inch
- Package:
bag
Easy to use:
- Get your preppy stickers, choose where you want to paste, clear the surface, tear off the bottom of the computer stickers, and stick them in the location you need. If you feel not satisfied can be repeated paste the preppy stickers.:
Package includes:
- 100 PCS preppy stickers Warm notice:
- There might be a few color distortions due to different computer resolutions.:
- The color might exist slightly differently due to different displays.:
- The words and patterns on the stickers are only for decoration and are not applied as trademarks or for other purposes. :
Слична стока