.

.

Подлога за греење на влекачи, резервоар за контрола на температурата Терариум топлинска мат, водоотпорен топлински мат, топлинска матка за греење на ракчиња, под р?

Подлога за греење на влекачи, резервоар за контрола на температурата Терариум топлинска мат, водоотпорен топлински мат, топлинска

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

【7 слоеви на безбедносен дизајн】 : Со најмногу седум слоеви на безбедносен дизајн, ткаенината е водоотпорна и ретардант на пламен, што ја прави побезбедна за домашни миленици Линијата на прекинувачот може да се одвои, така што нема потреба да го приклучувате и исклучите приклучокот за напојување. 【Прилагодлива температура】 : Постојат 3 прилагодување на температурата на менувачот и 3 чекори за време на подлогата за греење на влекачи. Можете да ја прилагодите потребната температура и времето за греење во секое време. 【Одлична изработка】 : Со ултразвучно запечатување со висока фреквенција и вграден во напојување за да се спречи истекување, душекот за греење под резервоарот за резервоарот е потрајни. Оваа подлога за греење на влекачи може да го задржи резервоарот за влекачи топол без никаква штета на вашите миленици и исто така нема да го наруши моделот на спиење на животните. 【USB полнење на USB】 : УСБ -моќта на главата на Terrarium Ture Mat треба да избере адаптер со излезна моќност од 2 A. Излезната моќност од 1 A може да се користи, но ќе ја намали термичката ефикасност на подлогата за греење. 【Широка апликација】 : Малата подлога за греење на влекачи е погодна за повеќето влекачи, како што се желки, ракови од пусти, змии, желки, гуштери, гекоси, пајаци, мали цицачи, итн. Совршени за повеќето услови во затворено и на отворено. 【7 слоеви на безбедносен дизајн】 : Со најмногу седум слоеви на безбедносен дизајн, ткаенината е водоотпорна и ретардант на пламен, што ја прави побезбедна за домашни миленици. Линијата на прекинувачот може да се одвои, така што нема потреба да го приклучувате и исклучите приклучокот за напојување. 【Прилагодлива температура】 : Постојат 3 прилагодување на температурата на менувачот и 3 чекори за време на подлогата за греење на влекачи. Можете да ја прилагодите потребната температура и времето за греење во секое време. 【Одлична изработка】 : Со ултразвучно запечатување со висока фреквенција и вграден во напојување за да се спречи истекување, душекот за греење под резервоарот за резервоарот е потрајни. Оваа подлога за греење на влекачи може да го задржи резервоарот за влекачи топол без никаква штета на вашите миленици и исто така нема да го наруши моделот на спиење на животните. 【USB полнење на USB】 : УСБ -моќта на главата на Terrarium Ture Mat треба да избере адаптер со излезна моќност од 2 A. Излезната моќност од 1 A може да се користи, но ќе ја намали термичката ефикасност на подлогата за греење.

Параметри на производот

Item Type:
Reptiles Heating Pad
Material:
Fiber Cloth
Product Color:
As Pictures Shown
Line Length:
Approx. 174cm / 68.5in
Product Weight:
Approx. 77-160g / 2.7-5.6oz
Purpose:
Heating all kinds of reptiles and pets.
Three Levels of Temperature Adjustable:
High gear
Three-Stage Timing:
Timing for 6 hours; Timing for 12 hours; Timing for 18 hours
Package List:
1 x Heating Pad 1 x Manual 
Note:
1. The thermal efficiency of the heating pad will vary with the room temperature. Using a 1A power plug (such as for IOS charging plug) will directly reduce the temperature. Using a 1A power plug, the heating pad temperature adjustment range is about 30‑40°C.
2. After using for a period of time or scratching by pets, burrs may appear. This is anormal phenomenon of the material. It is not a quality problem. Just burn the burrs with a lighter.3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly,and make sure you will not mind before ordering. :
Слична стока