.

.

Оска лета подобра контрола и удобно анти-лизгање M3 RC Трансмитер стап завршува позитивен рокер за зафат на палецот за Mambo Radio Gimbal Далечински контролер со двојна прст?

Оска лета подобра контрола и удобно анти-лизгање M3 RC Трансмитер стап завршува позитивен рокер за зафат на палецот за Mambo Radio Gimbal

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Компатибилен со радио-предавателот M3 oyојстик како за Tan-Go за далечински контролер Mambo RC Висококвалитетна U-V излечива смола и алуминиум и додадете малку прилагодување на радио за да го направите поудобно за пилотите на палецот FPV кога сте интензивни летаат. Сет од 2 (како што е прикажано на сликата), доволно за да ги замените оригиналните краеви на стапчињата. Зафатот не е шилест, но е доволно замаглена за да ви даде позитивен зафат. Крајни стапчиња само! Белешка : Радио предавателот не е вклучен. Бренд : летање со оска. Материјал : УВ -излечив смола и алуминиум. Компатибилен : М3-За црно-овци за FR-Sky, за Spe-Ktrum, за Fu-Taba, за Jum-Per, за Fly-Sky. Тежина : Околу 4,6 g. 1x сет на стапчиња за стапчиња. Компатибилен со радио-предавателот M3 oyојстик како за Tan-Go за далечински контролер Mambo RC. Висококвалитетна U-V излечива смола и алуминиум и додадете малку прилагодување на радио за да го направите поудобно за пилотите на палецот FPV кога сте интензивни летаат.

Параметри на производот

Слична стока