.

.

Волфронт LED неонски знак светло со база, таблета за украси за облик на птици УСБ/батерија управувана за спална соба бар свадба, хотелска продавница за хотелска прод?

Волфронт LED неонски знак светло со база, таблета за украси за облик на птици УСБ/батерија управувана за спална соба бар свадба, хотелска

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Стабилен држач : држачот на ламбата е стабилен и не е лесен за вртење Можете да го ставите на маса, полица, маса во кревет без жици, и може да се користи за кампување, јадење на отворено, скара, итн. Уникатен дизајн : убава и стилска, топла и уметничка форма на птици, удобно и не заслепувачки, обезбедете ви Со топло осветлување атмосфер-Е ноќе, за да можете да спиете мирно. Двојна моќност или моќност на батеријата (без батерија), USB може да се поврзе со мобилна енергија, компјутерска USB порта, глава за полнење на мобилни телефони, итн. Материјали со висок квалитет : користејќи висококвалитетен извор на светлина на LED, ниска потрошувачка на енергија, долг живот, висока ефикасност и заштеда на енергија, мека неонска цевка, изолација со низок напон, безбедност. Широк опсег на апликации : Може да се користи за свадби, предлози за брак, вечери, роденденски забави, декорација на одмор, декорација на домови, декорација на ресторани, декорација на бар и ноќен клуб. Стабилен држач : држачот на ламбата е стабилен и не е лесен за вртење. Можете да го ставите на маса, полица, маса во кревет без жици, и може да се користи за кампување, јадење на отворено, скара, итн. Уникатен дизајн : убава и стилска, топла и уметничка форма на птици, удобно и не заслепувачки, обезбедете ви Со топло осветлување атмосфер-Е ноќе, за да можете да спиете мирно. Двојна моќност или моќност на батеријата (без батерија), USB може да се поврзе со мобилна енергија, компјутерска USB порта, глава за полнење на мобилни телефони, итн. Материјали со висок квалитет : користејќи висококвалитетен извор на светлина на LED, ниска потрошувачка на енергија, долг живот, висока ефикасност и заштеда на енергија, мека неонска цевка, изолација со низок напон, безбедност. Широк опсег на апликации : Може да се користи за свадби, предлози за брак, вечери, роденденски забави, декорација на одмор, декорација на домови, декорација на ресторани, декорација на бар и ноќен клуб.

Параметри на производот

Item Type:
Neon Light 
Material:
ABS+PVC
Color:
As shown in the picture
Base Diameter:
Approx.10cm / 3.9in
Assembly Height:
Approx.27.5cm / 10.8in
Width:
Approx.18cm / 7.1in
Weight:
Approx. 345g / 12.2oz
Power Supply Mode:
USB power supply or 3 x AA batteries (batteries not included)
Voltage:
5V
Brightness:
200LM
Service Life:
50000H
Application:
Bar decoration, interior decoration, party decoration, outdoor decoration, wedding decoration
Package List:
1 x Light:
1 x Base(Battery Not Included):
1 x USB Cable:
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Do not use USB and battery charging methods at the same time, as this may cause the battery to become hot.:
Слична стока