.

.

Deayou 6 пакувања wallидни садови виси цвет тенџере, прозорец виси затворен растителна корпа за ограда за ограда, садови за оградување со смола со куки и дренажни мрежи, ?

Deayou 6 пакувања wallидни садови виси цвет тенџере, прозорец виси затворен растителна корпа за ограда за ограда, садови за оградување

DEN 368.00

Пристапност
Залиха

Лесни и издржливи : Нашите садови за растителни растенија се изработени од врвен тежок материјал за смола на ПП, еколошки и нетоксичен, отпорен на временски услови и отпорни на временски услови и суштински, цврсти и лесни за употреба во затворен или на отворено Куките што се совпаѓаат се изработени од не'рѓосувачки челик докажан од 'рѓа и тешки. Паметниот систем за одводнување : Овие садови за растенија од смола со сепаратор на почвата вметнуваат мрежи овозможуваат да се резервира излишната вода на дното, додека малата дупка за дренажа исцеди дополнителна дождовница. Совршено за да се спречи гниење на коренот и да се реализира само-наводнување. Завет за употреба. Пакет за шарена вредност : Пакетот вклучува 6 пакувања на половина од висечки жардинери со куки S и дренажни мрежи. Секој прозорец виси цветен корпа мери приближно. 6 kinds of bright colors also make them the stylish home decors. Wide Applications : DEAYOU wall hanging flowers planter plant pots are not only perfect to decorate your garden, balcony, railing, fence, home, office, but also practical for holding kitchen herbs or being used as decor containers. Multifunctional and Convenient : Our wall mount plant flower baskets are great for holding succulents, cactus, orchids, tarragon, thyme, various greens and flowers you like. Just Обезбедете ги садовите со обезбедување метални куки на каде и да сакате. Deayou 6 пакувања wallидни пластери висат цвет тенџере, виси затворен растителен цвет корпа за ограда за ограда, wallидови и огради од смола со куки и дренажни мрежи, шарени држачи за растителни држачи за растителни садови За градина, балкон, полица, шари, спална соба, спецификации за украси Материјал : Премиум тешка временска отпорна на смола, пакет со смола, вклучува : 6 пакувања на половина тркалезни висечки жардинери со куки S и димензии на дренажни мрежи : Секој прозорец виси цвет корпа мери приближно.

Параметри на производот

Слична стока