.

.

Слушалки за спиење безжични, Perytong Bluetooth Спортски слушалки со глава со ултра-тенки стерео звучници на HD совршени за спиење, тренингот, џогирање, јога, несоница, возду?

Слушалки за спиење безжични, Perytong Bluetooth Спортски слушалки со глава со ултра-тенки стерео звучници на HD совршени за спиење,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

【Слушалки за спиење и спортска лента за спортови 2 во 1】 Perytong Bluetooth лента за глава ви овозможува да слушате музика без да носите дополнителни слушалки и да ве заштитат од вознемирување од вашата хаос коса и пот Вграден микрофон за да дозволите да не пропуштите никакви повици. Безжични уши за спиење совршено погодни за теретана, тренингот, трчање, јога, спорт, други активности на отворено и одат во затворено или во канцеларијата како маска за спиење со слушалки за Bluetooth. 【Тенки звучници Совршени слушалки за спиење】 Слушалките за глава на главата ви носат мирен сон цела ноќ, вградени 2 ултра-тенки звучници, контролниот модул за уреди е во средина на лентата за глава за спиење, без притиснете ги ушите. Слушалките за откажување на бучава се доволно удобни за носење додека легнат или спијат на ваша страна. Слушалките за спиење Bluetooth се совпаѓаат со уредите кои поддржуваат Bluetooth 5. Спиење слушалки компатибилни со Android и i OS или кои било други паметни телефони, i Pad, таблети. 【Подолго време на услугата и премиум аудио】 Слушалки за спиење Bluetooth 5.2 HIFI Напредна технологија за звук безжични слушалки за Bluetooth нудат надградена литиумска батерија за полнење, полнење околу 2-2,5 часа обезбедуваат повеќе од 10 часа време за играње. Квалитетните чипсети обезбедуваат јасен звук и музика без загуби дури и за време на спортот. Вградени копчиња за контрола на микрофон и јачина на звук кои им овозможуваат на корисниците да одговорат на телефонски повици без раце и да ракуваат со претходната/следната песна без да го користат вашиот телефон. 【Удобните, дишените и лентите за глава за глава】 Спортските слушалки на главата се исклучително мека и лесна, која е изработена од трајно плетенка и нуди постава за дишење на мрежа, лесно ќе се протега за да одговара на сите големини на главата, исто така неверојатно мека. Слушалките за глава на Bluetooth се перат, едноставно извадете ги звучниците и исчистете го опсегот. Корисно е за носење маска за очи за спиење, така што функцијата за блокирање на светлина е корисна. Широкиот опсег на главата е 9,8-10,6 инчи.

Параметри на производот

Слична стока