.

.

Хомојојо Мини Полица За Книги Дупчалка За Дупчалка 3 Пакувајте Професионална Дрвена Табла Професионална Дупчалка За Дрво Дупчалка За Дупчалка За Мијалник Дупчалк?

Хомојојо Мини Полица За Книги Дупчалка За Дупчалка 3 Пакувајте Професионална Дрвена Табла Професионална Дупчалка За Дрво Дупчалка За Дупчалка

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕЖБА изработен од висококвалитетен материјал од легура на цинк, кој е издржлив и може да се користи долго време ДРВО ВЕЖБА МАЛКУ ВО СОБАТА Исклучителната изработка и материјали обезбедуваат долг работен век и совршени детали. КОНТРА МИЈАЛНИК ВЕЖБА МАЛКУ Погоден За сите шуми и тврди дрва, многу погоден за продорни дупки. ДРВЕНА ДУПЧАЛКА за МИЈАЛНИК лесен за држење и ракување, може лесно да се удира и практичен и издржлив. РАЧНИ ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЖБИ лесно за удирање, рачката е удобна за држење и не е лесна за лизгање. Пакет Листа 3 х Вежба Бит Карактеристики-Боја : сребрена црна. - Материјал : легура На Цинк. - Големина : Околу 23,00Х1, 00Х0, 90см/ 9, 04Х0, 39Х0, 35 инчи. - изработен од висококвалитетен материјал од легура на цинк, кој е издржлив и може да се користи долго време. - лесен за држење и ракување, може лесно да се удира и практичен и издржлив. - лесна за удирање, рачката е удобна за држење и не е лесна за лизгање.

Параметри на производот

Слична стока