.

.

Комплет За Чистење леќи, 7 Во 1 Професионални Алатки За Чистење Леќи За Фотоапарати Комплет За Чистење Фотографија Додаток Луксузни Основни Работи Комплет За Чисте?

Комплет За Чистење леќи, 7 Во 1 Професионални Алатки За Чистење Леќи За Фотоапарати Комплет За Чистење Фотографија Додаток Луксузни Основни Работи

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

[Практично] : Пренослив и лесен за носење во торбата за чистење на објективот на фотоапаратот Одличен додаток за љубителите на фотографијата. [Алатки За чистење] : крпата за Чистење е изработена од премиум микрофибер и против пилинг; косата на четката за чистење е мека и нема да ја оштети леќата; супер мек материјал безбеден за сите видови оптика и дигитална електроника. [Беспрекорен Вентилатор] : Вентилаторот може да ја издува прашината од леќата без да ја гребе површината,без да остави ленти или флеки. [Чист Комплет] : овој комплет вклучува различни алатки за чистење за да бидете сигурни дека вашиот фотоапарат е секогаш беспрекорен. За масло за чистење, отпечатоци од прсти за леќи на камерата, микроскопи, телескопи, очила и други прецизни оптички леќи. [Секојдневно Чистење] : Избришете ја леќата и површината на сензорот најмалку двапати за да спречите преостанат раствор за чистење. Карактеристики : 1.Пренослив, лесен и издржлив, удобен за носење.Крпа за чистење е изработена од премиум микрофибер, анти-пилинг.Вентилаторот може да ја издува прашината од леќата без да ја гребе површината.

Параметри на производот

Слична стока