.

.

Арфун 28п Комплет За Наводнување Капка По Капка за Цевки од 1/2, 10 Спојки, 6 Маици, 6 Лакти и 6 Приклучоци За Затворање На Крајот На Цевката-Бардирани Конектори За Систем?

Арфун 28п Комплет За Наводнување Капка По Капка за Цевки од 1/2, 10 Спојки, 6 Маици, 6 Лакти и 6 Приклучоци За Затворање На Крајот На Цевката-Бардирани

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

28п комплети за наводнување капка по капка за поврзување на наводнување од 1/2 инчи и полиетиленски цевки Овие фитинзи за капење од 17 мм се направени со долготрајна и еколошка пластика за повторно мелење цевки. Фини конектори за проект за вода. Работи совршено за поправка на станбен систем за капење. Надградба Голема вредност : Пакетот вклучува 10 парчиња Бодликави Спојки, 6 Маици, 6 Лакти и 6 Затворање На Крајот на Цевката. Овие фитинзи за наводнување од 17мм работат со повеќето цевки За наводнување Капка По капка од 1/2" (17мм .600 " ПРОЕКТ), компатибилен со многу видови На Виножито,Орбита, Копање и торо половина инчен цевки. Направен со еколошки и хемиски отпорни материјали, тој е цврст и ќе трае долго време. Лесен за инсталирање без лепак, алати или стеги. Бодликави краеви фатете цевки за безбедна врска отпорна на истекување.Совети : Загреан крај на цревото за да му помогне да се лизне на монтирање. Идеален за Употреба со градинарски стакленички, цветни леи, двор и земјоделски апликации за наводнување. Спецификации : 17ммх17мм Материјал : пластика со висок удар отпорна НА УВ Одговара : 0,560 - 0,600 цевки за наводнување" ИД 1/2". Овој приклучок за спојување со бодликава спојка може да се користи за поврзување на две парчиња цевки за наводнување капка по 1/2 инчи заедно.

Параметри на производот

Слична стока