.

.

Држач за складирање на лента со лента од 55,1 инчи, држач за складирање на ленти за занаетчиска лента, Организатор за приказ на подвижна шамија на тешка работа/решетк?

Држач за складирање на лента со лента од 55,1 инчи, држач за складирање на ленти за занаетчиска лента, Организатор за приказ на подвижна шамија

DEN 6287.84

Пристапност
Залиха

【Заштеда на простор】 решетката за закачалка за облека, овој прекрасен организатор на wallидни решетки може да се постави на кое било место за да ги држи и прикаже сите ваши ленти, марами, облека, шалови, позадина и други додатоци 【Цврста рамка за железо】 wallид поставена облека за облека, закачалката за шал е конструирана со метално железо. Цврст и издржлив. Решетката за шал беше обработена со заштитени лакови во антички. Водоотпорен и доказ за 'рѓа, како и декоративни. Install Инсталирани со wallидови】 Лавици за закачалки за облека, пакетот ги содржи сите решетки, сите други неопходни хардвер за вашето лесно склопување. И собранието не е тешко, процесот е полн со забава. 【Решетка за складирање на просторот за складирање】 wallид за облека, одлично за спални простории, плакари за сала и кал во домови, станови, кондоси, соби за колеџ, кампери, кабини, РВ и многу повеќе. Тоа го прави компактен и организиран. 【Прекрасно за декор - прачка за облека за плакарот, нашите закачалки за шалови не се само за давање уникатен подарок на никого, туку само за декорација во куќата, дневна соба. Секој ќе биде апсолутно зачуден кога ќе го види! Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Wallидната решетка одржува марами, ремени и сите други додатоци организирани и без брчки. Повеќе не ги наполни вашите деликатни марами преку мала дупка, оставајќи ги брчки. Сè останува организирано, без брчки и пронаоѓањето на вашата ставка е ветер.

Параметри на производот

Material:
Iron
Color:
Black, White
Advantage:
Easy to assemble and disassemble.:
Perfect for small closets,dorm rooms,or rooms with a wardrobe.:
The practical display stand can be given to others as a wonderful gift.:
Suitable for many environments such as living room, bedroom, kitchen, even wet environment such as a bathroom or outdoor:
Package Included:
1 x Rack. (The matching product in the product image is not included in the package).:
Note:
Manual measurement,there will be 1-3cm error,please understand.:
If a slight odor is normal,it will disappear within two to three days.:
Due to light and personal differences in color understanding,there will be small color difference,in kind prevail. :
Слична стока