.

.

Садови сунѓери кои не се чистат за чистење на гребење сунѓери: 6 парчиња кујнски миење садови сунѓер за чистење чистење за чистење садови за миење кујнски јадења ба?

Садови сунѓери кои не се чистат за чистење на гребење сунѓери: 6 парчиња кујнски миење садови сунѓер за чистење чистење за чистење

DEN 1483.20

Пристапност
Залиха

Споделете со вашите пријатели и семејство затоа што практично сунѓер за миење на прозорецот. Овие крпи за садови можат да ги отстранат и масло, и можат да ви помогнат флексибилно јадења. Јадења, чинии и нема да ја изгребат површината. Долг сервисен живот, може да биде кујнски прибор, удобен и практичен. Безбедно затоа што нема да остави ознаки, гребнатини или ленти. Опис Користете ги овие сунѓери за да ја одржувате кујната уредна на почист и поприроден начин. Може да се користи многу пати за лесно да се избрише, маснотиите и другите нечистотии, брзо и ефикасно заштедувајќи го вашето време и енергија. Карактеристики- боја : како што е прикажано;- Материјал : сунѓер;- Големина : 11. 79in;- садови, чинии и нема да ја гребеат површината. Оставете какви било ознаки, гребнатини или ленти.- Споделете со пријателите и семејството затоа што практично. Пакет, вклучувајќи 6 x крпи за садови.

Параметри на производот

Слична стока