.

.

ВАЛИКЛУД 1пц Куки Закачалки За Палто Облека Тежок Жолт Држач За Канцеларија Самолеплива Бања За Повеќекратна Употреба, Отпорна На Масло, Силна Беспрекорна Закачал?

ВАЛИКЛУД 1пц Куки Закачалки За Палто Облека Тежок Жолт Држач За Канцеларија Самолеплива Бања За Повеќекратна Употреба, Отпорна На Масло,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Леплива Закачалка За Крпи : Погодна за бања, кујна, шкаф, фиока, гардероба и канцеларија Закачалки за Палто За Ѕид : Лесни за инсталирање и отстранување. Облак форма, убава и елегантна. Добра декорација за дома. Сапун Послужавник Ѕид : Погоден За куки за бањарка, куки за крпи, држачи за крпи за чај, куки за клучеви и така натаму. Леплива Кука : Елегантни површини, без бруси, безбедно виси бањарка, крпа за капење, костими за капење, туш луфа. вашиот ѕид во бањата. Куки за врати : овие ѕидни куки можат да се држат на видови мазни тврди површини, убави и модерни, компатибилни со кој било друг модерен дизајниран домашен декор. Леплива Закачалка За Крпи : Погодна за бања, кујна, шкаф, фиока, гардероба и канцеларија. Закачалки за Палто За Ѕид : Лесни за инсталирање и отстранување. Облак форма, убава и елегантна. Добра декорација за дома. Сапун Послужавник Ѕид : Погоден За куки за бањарка, куки за крпи, држачи за крпи за чај, куки за клучеви и така натаму. Леплива Кука : Елегантни површини, без бруси, безбедно виси бањарка, крпа за капење, костими за капење, туш луфа. вашиот ѕид во бањата. Куки за врати : овие ѕидни куки можат да се држат на видови мазни тврди површини, убави и модерни, компатибилни со кој било друг модерен дизајниран домашен декор. Список на пакети 1 х Карактеристики На Ѕидната Кука-покрај тоа, овие ѕидни куки можат да бидат и како прекрасен подарок за вашите пријатели, семејства и соработници, ѕидни закачалки. - Овие ѕидни куки можат да се држат на видови на мазни тврди површини, убави и модерни, компатибилни со сите други модерни дизајнирани домашни декоративни Куки за врата.

Параметри на производот

Слична стока