.

.

Организатор на закачалка, решетката за складирање монтирана во wallид за закачалки, Организатор на решетката за облека без да удира за машина за перење, складирање н?

Организатор на закачалка, решетката за складирање монтирана во wallид за закачалки, Организатор на решетката за облека без да удира

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Материјал со висок квалитет Организаторот на закачалката е изработена од материјал ABS + PS, овој материјал е водоотпорен и отпорен на влага, супер оптоварување и може да се користи многу години Складирање на закачалки со голем капацитет Овој организатор на закачалка може да има 40 закачалки или 60 метални закачалки, може да се обесат горните и долните слоеви, идеални за семејство од 2-8 лица. Големина по повлекување : 12 x 6,5 инчи. Големина пред повлекување : 12 x 3 инчи. Заштеда на простор Оваа решетка за виси е погодна за метални закачалки, пластични тубуларни закачалки и дрвени закачалки. Добро работи за возрасни и деца за закачалки. Може да се обеси насекаде во куќата, кога не е во употреба, може да се договори, што е неопходна ставка за да заштедите простор дома. Дизајн на wallидови Останувачот за закани за алишта за перење плакари може да се поправи директно на wallидот и може да се користи без да заземе дополнителен простор. Лесна инсталација Нема потреба да користите нокти за дупчење дупки, само користете го бесплатното лепило за да го залепите каде и да сакате, чисти и чисти. Материјал со висок квалитет Организаторот на закачалката е изработена од материјал ABS + PS, овој материјал е водоотпорен и отпорен на влага, супер оптоварување и може да се користи многу години. Складирање на закачалки со голем капацитет Овој организатор на закачалка може да има 40 закачалки или 60 метални закачалки, може да се обесат горните и долните слоеви, идеални за семејство од 2-8 лица. Големина по повлекување : 12 x 6,5 инчи. Големина пред повлекување : 12 x 3 инчи. Заштеда на простор Оваа решетка за виси е погодна за метални закачалки, пластични тубуларни закачалки и дрвени закачалки.

Параметри на производот

Слична стока