.

.

17 Година An, Анонимни Алкохоличари-Медалјон За Чуда-Изгрејсонце, Разнобоен Емајл, Блинг, Чип За Обновување, Токен, Монета

17 Година An, Анонимни Алкохоличари-Медалјон За Чуда-Изгрејсонце, Разнобоен Емајл, Блинг, Чип За Обновување, Токен, Монета

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

ОВОЈ НОВ повеќебоен емајлиран медалјон се одликува со изгрејсонце и расад на предната страна Претставување на раст, обновување, потенцијал и надеж, заедно со вашата трезвена година и временската почесна програмска фраза "Чуда Се Случуваат". На задната страна се зборовите " Единство, Услуга, Закрепнување околу симболот на единството и програмскиот слоган "Не Заминувај Пред Да Се Случи Чудото". 34мм Тркалезна Монета со прекрасни живописни бои. ОВОЈ НОВ повеќебоен емајлиран медалјон се одликува со изгрејсонце и расад на предната страна. Претставување на раст, обновување, потенцијал и надеж, заедно со вашата трезвена година и временската почесна програмска фраза "Чуда Се Случуваат". На задната страна се зборовите " Единство, Услуга, Закрепнување околу симболот на единството и програмскиот слоган "Не Заминувај Пред Да Се Случи Чудото". 34мм Тркалезна Монета со прекрасни живописни бои.

Параметри на производот

Слична стока