.

.

ЏФ-КСУАН Струг Алатка 4 парчиња Мини Струг Држачи Алатка Во Собата За Брза Промена Алатка Држач За Напојување Алатки

ЏФ-КСУАН Струг Алатка 4 парчиња Мини Струг Држачи Алатка Во Собата За Брза Промена Алатка Држач За Напојување Алатки

DEN 1035.20

Пристапност
Залиха

Држач за алат со навртка за завртки за прилагодување, прилагодете ја висината на алатот, скратете го времето на вчитување Промената на алатката трае само неколку секунди. Држач за алатка за брза промена откако ќе се инсталира, висока стабилност на обработката. Употребата на бирање, може да се ротира на секои 9° или 9° повеќе агол, во комбинација со мал превоз, може да се справи со сите видови на агол работното парче. Лесен за инсталирање, совршен и лесен за поставување, не се потребни модификации. Опис : 4 парчиња Држачи За Алатки За Мини Струг Поставени За Држач За Алатки За Брзо Менувањекомпатибилен столб на алатката : ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Производот : 983345спецификација : Материјал Алуминиумско Вртење И Држач За Соочување 1/4-3/8 Инчи 20х25х50ммборинг Држач 25х25х50ммсечен Држач за Сечилото 25х25х50ммквантитет 4 парчиња карактеристики : држач За Алат со прилагодување навртка за завртки, прилагодете Ја Висината На Алатот, Скратете Го Времето На Вчитување.Промената на алатката трае само неколку секунди.Држач за алатка за брза промена откако ќе се инсталира, висока стабилност на обработката.Употребата на бирање, може да се ротира на секои 9° или 9° повеќе агол, во комбинација со мал превоз, може да се справи со сите видови на агол работното парче.Може да се замени постојано папка.

Параметри на производот

Material Aluminum:
Turning and Facing Holder 1/4-3/8 Inch 20x25x50mm:
Boring Holder 25x25x50mm:
Cut Off Blade Holder 25x25x50mm:
Quantity 4pcs:
Features:
Tool holder with adjustment screw nut, adjust the height of tool, shorten the loading time.:
A tool change takes only a few seconds.:
Quick change tool holder once installed, high processing stability.:
The use of dial, can be rotated every 9° or 9° multiple angle, combined with the small carriage, can handle all kinds of angle workpiece.:
Can be replaced repeatedly folder.:
High strength and hardness.:
Very easy to operate.:
Package Included:
1 x 3/8 Boring holder:
1 x 1/2 Capacity cut-off blade holder:
2 x 1/4-1/2 turning& facing holders:
100% testing before leaving the factory to ensure that the product is perfect, stable and durable. We provide 100% perfect customer service, if you have any questions, please contact us, we promise to provide the customer service.:
Dear customers, there are so many products in this shop, you can choose your favorite products here. We will provide you with quality products and services. If you have any questions about the product, please contact us in time. :
Слична стока