.

.

Покритие За Одмор за лице, 100 парчиња Мека Спа Салон За Еднократна Употреба Капак За Кревет За Лице За Лице Удобен Потпирач За Глава За Апсорпција На Вода Потпирач З?

Покритие За Одмор за лице, 100 парчиња Мека Спа Салон За Еднократна Употреба Капак За Кревет За Лице За Лице Удобен Потпирач За

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Професионално Покритие За Одмор На Лице : хартијата за потпирач за глава за еднократна Употреба работи одлично за масажа во движење или во канцеларија, погодна за СПА клубови, центри за управување со кожа, салони за убавина, парни соби, фризерски салони, хотели, бањи Мекиот, густ и свилен материјал се чувствува исто како памук со дремка и е далеку супериорен во однос на другите производи за еднократна употреба од хартија, што им овозможува на клиентите да се релаксираат и да уживаат во нивниот третман во удобност. Капаци за лице За Маса За Масажа : капак за одмор за Лице изработен од густа неткаена ткаенина, капакот за одмор за лице има јасна текстура и апсорпција на вода со висока јачина. Со фина изработка, капакот за одмор за еднократна употреба е чистење, хигиенски. Додадете дополнителна удобност на Масата за Масажа и перницата за лице на Столот За Масажа(не е вклучена). Удобен Капак За Перница За Лице : овие меки, удобни, дишечки потпирач за глава за еднократна употреба ја максимизираат удобноста на клиентот и им овозможуваат поцелосно да се релаксираат. хартијата за потпирач за глава за еднократна употреба нема да остави траги од набори на лицето на вашиот клиент. Тие не оставаат брчки на лицето на челото и лицето на вашите клиенти. Капак на потпирачот За глава : Сите овие навлаки за потпирачи за глава направени од ткаенина се лесни и преклопливи, лесно можете да ги носите насекаде, покрај тоа, по употреба, можете директно да ги отфрлите за да избегнете миење навлаки за перници за глава, што ќе ви заштеди повеќе енергија. Секој лист за покривање на лицето има удобно чувство за удобност и има преголем дизајн за работа на речиси секоја перница за лице. Уникатен Дизајн : хартијата за потпирач за глава за Еднократна Употреба обезбедува бариера помеѓу лицето на клиентот и површината на масата или столот. Усвојува софистицирана технологија на производство, има уникатен дизајн, нема потреба од ножици и е лесен за употреба. Пакетот вклучува 100 парчиња масажа навлаки за перници за лице кои би можеле да ги задоволат вашите различни потреби.

Параметри на производот

Item Type:
Face Covers
Material:
Nonwovens
Product Size:
Approx. 29 x 29cm / 11.42 x 11.42in (Manual Measurement, Slight Error May Exist)
Application:
SPA Club, Skin Management Center, Beauty Salon, Sweat Sauna, Hair Salon, Hotel, Bath
Quantity:
100Pcs/Pack
Package List:
100 x Face Covers :
Слична стока