.

.

Млади 5800 Налепници За Наставници За Деца, Налепници За Награди Мега Сорта Пакет, Налепници За Поттик За Наставници Материјали Во Училница, 18 Стилови На Дизајн, Вклу?

Млади 5800 Налепници За Наставници За Деца, Налепници За Награди Мега Сорта Пакет, Налепници За Поттик За Наставници Материјали

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Награда Налепници МЕГА ВРЕДНОСТ ПАКЕТ - 5800 наставникот налепници 20% ПОВЕЌЕ од другите. ОГРОМЕН број налепници се одлични за делење како награда, пофалби, охрабрување, заслуги и мотивирање на вашите ученици од која било возраст. Одлично за користење при правење графикони, извештаи, картички, сертификати и многу повеќе. УНИКАТЕН ДИЗАЈН и РАЗНОВИДНА Боја - 10 Пакет ОД 18 УНИКАТНИ ЛИСТОВИ ВО СТИЛОТ НА ДИЗАЈНОТ, 93 УНИКАТНИ ДИЗАЈНИ, вклучувајќи Емотикони, Смешковци, Смешковци, Смешковци, Срца, Супер Ѕвезди, Смешковци Јаболка, Смешковци, Ѕвезди Од Виножито, Срца Од Виножито, Ѕвезди, Срца, 3Д Ѕвезди, 3Д Срца, Добри Работни Места, Смешковци Цвеќиња, Смешковци, Моливи, Добри Работни места и многу повеќе. ДОБРО СПАКУВАНИ-Сите налепници доаѓаат во светла боја кутија. Тоа помага да се одржат налепниците чисти и организирани. ОДЛИЧЕН ПОДАРОК-тоа е одличен подарок за наставниците и родителите.

Параметри на производот

Слична стока