.

.

Декантер За Виски Дома Декантер За Виски, Декантер За Бело Вино ОД 1000 МЛ со 2 Чаши За Вино и Славина Од Нерѓосувачки Челик За Изработена Стаклена Ракија Текила Бурбо?

Декантер За Виски Дома Декантер За Виски, Декантер За Бело Вино ОД 1000 МЛ со 2 Чаши За Вино и Славина Од Нерѓосувачки Челик За Изработена

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Откако ќе нарачате, ќе добиете 1 машина за будење во форма на буре и 1 дрвена решетка за вино, будењето од 1000 мл може да ги задоволи вашите луѓе и потреби, за да се осигурате дека сте многу задоволни со нашите производи Машината за будење може да го спаси вашето омилено вино - 50% поголемо од слична машина за будење. Виски, ракија во нашите шишиња за дестилација, сите духови изгледаат одлично. Станете омилен подарок на мажот. Подарете подарок-без разлика дали купувате подарок за венчавка за младенец, купувате дом, подарок за дипломирање, подарок за пензионирање, подарок За Божиќ или Денот на Таткото или барате подарок за деверуша или подарок за роденден за вашиот татко, ова будење во облик на кофа. Плови во океанот и пијте духови со оваа машина за будење виски, оваа прекрасна машина за будење на бродот е нова за секоја маса или бар. совршено за да го привлечете вашиот бар или маса, привлечете го вашето внимание - неговите прекрасни едра и брод со килибар, што ја прави убава машина за будење со стакло за вино. Тој може да ви даде добро сочувана арома на вино и тоа нема да испари. Дома Со Машина За Будење Со Чешма, Стаклено Шише Во Форма На Вино Од Дрвена Решетка, 1000 МЛ Шише Со Виски Стакло Во Форма На Буре : - сите духови изгледаат одлично.

Параметри на производот

Material:
Lead-free crystal glass
Color:
Transparent
Style:
Europe
Specifications:
Barrels and wooden toss, stainless steel taps
Capacity:
1000ml
Size:
Wake-up machine
Wood frame:
Height
Fit occasions:
hotels, families, gifts, restaurants
The package includes:
1x Wooden Rack Wine Barrel :
Слична стока