.

.

Додаток за електрична вежба, практично заклучување на алатката за заклучување на шрафцигер за вежбање на шрафцигер Адаптер издржлив за електрична вежба за полнењ?

Додаток за електрична вежба, практично заклучување на алатката за заклучување на шрафцигер за вежбање на шрафцигер Адаптер издржлив

DEN 134.24

Пристапност
Залиха

Функционалната глава е опремена со заклучување и магнетни уреди за да се осигура дека ракавот нема да падне Рачката за брзо поврзување е погодна за сите електрични вежби и клучеви за приклучоци. Може да биде свиткано 105 степени за да се ротираат лево и десно, можете рачно да го залепите шрафцигерот. Може да се поврзе со електрична вежба за полнење или рачен клуч, што се протега на тесен простор на кој не можат да стигнат, извртувајќи ја завртката и орев. Може да се користи и на електрична вежба за полнење, не може да се вклучи. Може да биде свиткано 105 степени за да се ротираат лево и десно, можете рачно да го залепите шрафцигерот. Може да се користи и на електрична вежба за полнење, не може да се вклучи. Може да се поврзе со електрична вежба за полнење или рачен клуч, што се протега на тесен простор на кој не можат да стигнат, извртувајќи ја завртката и орев.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 105 Degree Turn Screwdriver
Material:
Chromium-Vanadium Alloy Steel
Specification:
105 degree corner
Surface:
Electroplating Treatment
Model:
105 degrees corner with fly handle, Long Type
Package List:
1 x105 Degree Turn Screwdriver :
Слична стока